Tosca-kakun resepti vuosien takaa

Pidän leipomisesta. Kävin taannoin läpi edesmenneen äitini "arkistoimia" reseptejä ja löysin tämän kohteliaasti muotoillun Tosca-kakun reseptin. Muistin, että äiti todellakin paistoi Tosca-kakun valurautaisessa paistinpannussa. Tein itse kakun ihan tavallisessa tasapohjaisessa vuoassa. Se onnistui hyvin.
Tosca-kakun valmistusta moni pitää monimutkaisena, mutta sitä se ei ole. Totta puhuen resepti ei ole tässä jutussa tärkein vaan reseptin kieli ja paperin väri. Viehättävää.

Silti leipokaa kerran Tosca-kakku!



Kommentit

  1. Hyvää! Nam..nam..Leipominen on hauskaa ja palkitsevaakin. Oma leipomisharrastukseni on jäänyt viime aikoina vähemmälle ihan sen takia, ettei paino nousisi ihan mahdottomiin lukemiin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeile Lapin puikulaa!

Nomen est omen

Tornionlaaksonruusu